-50%
Akció!

MÁGNESES FOLTTISZTÍTÓ

 

Paranoiás vagy, hogy a boros poharaidat, üvegeidet és üveg edényeidet foltmentesnek tudd?

Ez a mágneses folttisztító az amire szükséged van. Arra lett tervezve, hogy lesúrolja és megtisztítsa a poharak és edények belsejét olyan pontossággal, hogy ismét makulátlanok legyenek.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KOMPAKT MÉRET

Arra lett tervezve, hogy olyan foltokhoz is elérjen, amelyekhez te nem tudsz hozzáférni egy kefével vagy ruhával, a súrolófej neoprén textúrájú, mely meglepően hatékony ugyanakkor nem karcolja meg a felületet.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

A mágneses üvegtisztító könnyen megtisztítja a boros poharakat, edényeket, akváriumot és egyéb felületeket, ahová a kefe nem fér be.

KÉNYELMES ÉS KÖNNYŰ

A súroló két része és mágneses fogantyúja kényelmesen tartható és nem tesz kárt az üveg felületében.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.