-50%
Akció!

MÁGNESES ESZKÖZTARTÓ

 

Rugalmas bármilyen felületen!

Ez egy mágneses tappancs, melyet bármilyen fém felülethez tapaszthatsz és megtartja a szerszámaidat miközben te a garázsban, az autó alatt vagy egyéb helyen dolgozol.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
magnet-holder - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

RUGALMAS

A Mag-Pad rugalmas tehát majdnem bármilyen felületű fémhez tapad, plusz nagyon erős, tartós és megbízható kellék. A Mag-Pad kiegészítőt természetesen bármilyen felületen használhatod, ha biztonságban szeretnéd tudni a szerszámaid és meg akarod előzni, hogy elguruljanak mellőled.

 SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Az autó oldalához, a falra, oszlophoz vagy az autó alá is tapaszthatod, hogy megtartsa a szerszámaid miközben te dolgozol, így könnyen elérheted őket ha szükséged van bármelyikükre.

KARCÁLLÓ

Karcálló és különböző típusú felületekhez tapasztható.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.