-50%
Akció!

MÁGNESES CSAVARHÚZÓ KÉSZLET

 

A csavarhúzás sosem volt ennél egyszerűbb!

Az Expert Pro csavarhúzó kiváló segítség a csavarozás alkalmával, főleg a folyamat legelején még akkor is ha kis méretű csavarról van szó, amikor is a csavar nem akar megállni a helyén. Találd meg a csavar helyét és kezdd el becsavarni! Nagyszerű hatással van a csavarhúzás folyamatára. Rengeteg időt és energiát takarítasz meg a csavarok gyors becsavarozásával. Ez az eszköz megszünteti a becslést és egyenesen vezeti be a csavart, a meghatározott mélységbe.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
drill-set - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Arra lett tervezve, hogy a legkeményebb munkával is megbirkózzon és tervezésének köszönhetően túlszárnyalja a lakásépítők, átalakítók, vízvezeték-szerelők, villanyszerelők és egyéb építkezési szakmunkások elvárásait.

ERŐS MÁGNES

Erős mágnessel rendelkezik, mely egyenesen tartja a csavart és megakadályozza a kereszt csavarást. A hozzácsatolható mágneses hegye egyenesen megtartja a csavart a helyén és neked már nem kell azon aggódnod, hogy a csavar meginog. A mágneses funkciójának köszönhetően az egyik kezeddel szabadon csinálhatsz bármi mást.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.