-50%
Akció!

Mágikus radír

 

Bemutatjuk a VILÁG ELSŐ Cipőfolt eltávolítóját!

A Magic Eraser™ tökéletes a makacs, mindennapi foltokra és egyszerűen bármin működik! A Magic Eraser™ arra lett tervezve, hogy hatékonyan eltávolítsa a cipőn lévő szennyeződéseket, víz vagy bármilyen kefe használata nélkül! Ez a szabadalmaztatott ruha alapú tisztító nagyszerűen tisztítja meg a cipő gumírozott részeit is. Nyugodtan használd bárhol is lenne szükséged rá és azonnal foltmentes tisztaságot kapsz!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

AZONNALI EREDMÉNYEK

Távolítsd el azonnal a szennyeződést és a foltokat anélkül, hogy károsodást okoznál a cipőidben. A tisztító hatása sokkal jobb, mint más termékek esetén és a cipőid fehér részei sokkal szembetűnőbbek lesznek.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Nem szükséges víz és szivacs. Töröld át a cipőt, ahol szennyeződést találsz. Oldd meg a cipőtisztítás mindennapi gondját.

A LEGTÖBB TÍPUSÚ CIPŐHÖZ ALKALMAS

Szövet, szarvasbőr, bőr és vászon. Időben használható, hogy sokkal hatékonyabban tisztítson! Vászon sportcipők esetén a szennyeződés és a por eltűnik, a cipők pedig olyanok lesznek akár új korukban.

HORDOZHATÓ

A Magic Eraser™ kicsi és könnyen hordozható. Egyszerűen a zsebedben is elfér és bárhol használhatod ahol szükséged van rá.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.