-50%
Akció!

MÁGIKUS JÉGKAPARÓ

 

Takarítsd le a havat könnyedén! Szabadulj meg a jeges szélvédőtől ezzel a menő eszközzel…

Fantasztikus ez az eszköz nemde? Ez a mágikus Jégkaparó egy gondosan formatervezett jégkaparó és hó eltávolító eszköz, mely kúp alakú, így könnyedén mozgathatod bármilyen irányba vagy akár körkörösen, hogy minél több havat takaríts el vele. Tölcsérként is használható, hogy könnyedén tudj ablaktisztító folyadékot adagolni az autódba, anélkül, hogy mindenhová kicsöpögne. Csak távolítsd el a jégkaparó tetejét és máris tölcsérré alakul.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
ice-scrapper - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A legmakacsabb jeget is lekaparhatod vele a szélvédőről. Nem marja össze vagy töri be az üveget, még a legmakacsabb jégréteg sem! Lehetővé teszi, hogy bármilyen irányba mozgathasd a kaparót.

KÖNNYŰ & KOMPAKT

Könnyen tárolható a csomagtartóban/kesztyűtartóban. Folyadéktölcsérként is használható!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.