-50%
Akció!

MAGIC TUBBY KUTYA MANCS TISZTÍTÓ

 

A legjobb megoldás, hogy tisztán és boldogan tartsd a kedvenced! Nagyszerű, hogy pillanatok alatt megtisztítsd a kedvenced mancsait!

Élvezd a kutyusoddal való sétát anélkül, hogy azon aggódnál mennyire fogja összesározni az otthonod! Ez az egyszerű és hatékony kiegészítő időt spórol meg! Tökéletes a kutya mancsain lévő baktériumok és szennyeződések eltávolítására.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Nagyon könnyen használható, csak tégy bele némi vizet, nyomd bele a kutyád mancsát, forgasd meg és lám, tiszta mancsokat húzol elő!

PUHA ANYAG

A belsejében lévő puha sörték szilikonból készültek és hatékony távolítják el a piszkot és szennyeződéseket a kutyusod mancsáról.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

Könnyen tisztítható, csak vízzel kell kiöblítened és már készen is áll a következő napi használatra.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.