-50%
Akció!

MAGIC HAJGÖNDÖRÍTŐ

 

Könnyű módja a tökéletes hajgöndörítésnek!

Ez a hajgöndörítő puha szilikonból készült, melynek idő kell míg megformázza a tincseidet viszont nem forrósítja fel a hajad, hogy göndörré tegye. Nem károsít.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ & PÉNZMEGTAKARÍTÓ

Nagyon könnyű nappali vagy éjszakai használatra. Ugyanakkor sokkal olcsóbb, mintha dauert vagy egyéb göndörítő kellékeket vásárolnál.

MOSHATÓ & ÚJRAHASZNÁLHATÓ

Akár nedves, akár száraz a hajad, ezeket a göndörítőket bármikor használhatod. Könnyen tisztíthatóak. Alkalmas többszöri használatra és bármilyen hosszúságú hajnak megfelelőek.

20 DARABOS KÉSZLET

10 kis méretű hajgöndörítő + 10 nagy méretű hajgöndörítő, két színben, pink és kék. Különböző hajformázást érsz el a különböző formák segítségével.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.