-50%
Akció!

LOPÁSBIZTOS HÁTIZSÁK

 

Ez a legstílusosabb és legbiztonságosabb hátizsák, amit valaha láttál!

Egy hátizsák, mely rendelkezik USB töltő porttal, ami megváltoztatja a holmijaiddal való kiruccanásokat. Külső, beépített USB-vel rendelkezik, mely kényelmes töltési módot kínál az elektronikai cikkeid számára, bárhol is legyél. Ha otthonodtól távol vagy üzleti célból, iskolában vagy hétvégi kiruccanáson vagy, kirándulsz vagy túrázol, a Lopásbiztos Hátizsák megőrzi a dolgaidat.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

LOPÁSBIZTOS

Lopásbiztos formatervezésű, rejtett cipzárakkal és vágásálló 600D poliészterrel, mely megvédi az értékeidet a tolvajoktól. A zsebtolvajok számára szintén nehézkes a hátizsák bicskával való felvágása.

VÍZÁLLÓ

Továbbá, a hátizsák vízálló, tehát nem kell többé aggódnod a fröccsenések miatt. Végezetül pedig, a 6 mm-es ütésálló habrétege ütésbiztossá teszi, ami megvédi az értékes dolgaidat, mint a laptopot vagy elektronikai cikkeidet.

RENGETEG HELY

Több, mint 10 különálló tároló része van, ami külön helyet biztosít a laptopod, tableted, személyes irataid, tollaid, füzeteid, kulcsait, pénztárcád, külső akkumulátoros, óráid, könyveid, ruháid, esernyőd, vizes palackod, bérleteid és egyéb számára.

USB KÜLSŐ TÖLTŐ

A hátizsák tartalmaz egy beépített USB töltő portot. Egyszerűen csak csatlakoztasd a belső akkumulátort és már töltheted is a telefonod.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.