-42%
Akció!

LÉZERES OLLÓ

Ez a profi olló egyenesen és pontosan vág, csak egyetlen gombnyomással.

Ez a lézeres olló könnyen használható, a pontos működése kitűnő azon személyek számára, akik ízületi gyulladás miatt szenvednek. Gyorsabban vág, mint bármilyen más olló. Kiváló kézműves dolgok elkészítéséhez, ajándékok becsomagolásához, szövetek és egyéb anyagok vágásához.

Ár: 12.990Ft Akciós ár 7.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
scissors - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.240Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.490Ft/db
-0%
2x 5.240Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Ez a lézeres olló könnyen használható, a pontos működése kitűnő azon személyek számára, akik ízületi gyulladás miatt szenvednek.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Kiváló kézműves dolgok elkészítéséhez, ajándékok becsomagolásához, szövetek és egyéb anyagok vágásához.

HOGYAN HASZNÁLD

  • Nyomd meg az olló jobb oldalán lévő gombot a lézer bekapcsolásához.
  • Állítsd be a lézer vonalát a kellék két oldalán lévő csavar segítségével addig, amíg nem látod, hogy a lézer egy vonalba kerül a pengékkel.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.