-50%
Akció!

LEVEHETŐ CSIPKE GALLÉR

 

Pillanatok alatt elegánssá és stílusossá varázsol!

Szeretnéd feldobni az átlagos ruhatárad? Akkor ez a stílusos blúz, levehető csipke gallér neked lett kitalálva! Egy szett csábító, levehető gombos gallér, mely eleganciát ad a megjelenésednek. Ezek a levehető gallérok puhák és különböző stílusban kaphatóak. Könnyen behelyezhetőek a ruháid alá, anélkül, hogy feltűnést keltenének. Viseld őket különböző stílusú ruházattal, egy teljesen új megjelenés érdekében, bármilyen alkalomról is legyen szó!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
collar - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ELEGÁNS FORMATERVEZÉS

Elbűvölő gallér stílusok, melyek pompás megjelenést varázsolnak pillanatok alatt. Tökéletesek alkalmi, irodai vagy mindennapi viselethez, vagy különleges események alkalmával, mint születésnapok, esküvők és így tovább.

KÖNNYŰ VISELET

Gombbal ellátva, mely biztonságos viseletet ad. Egyszerűen csak hordd a ruházatod alatt.

PUHA ÉS TARTÓS

Kiváló minőségű és kényelmes poliészter pamutból készült, melynek köszönhetően könnyen mosható és karbantartható. Nem fakul és nem gyűrődik. Egy méretű formatervezés, melyet könnyen alakíthatsz a szükségeidnek megfelelően. Alkalmas blúzokhoz, ingekhez, pulóverekhez, ruhákhoz, egyenruhákhoz, kabátokhoz és így tovább.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.