-50%
Akció!

LERAKÓDÁSGÁTLÓ FÓLIA

 

Őrizd meg projektjeidet teljesen pormentesen!

Gondod akad a bosszantó por távoltartásával a munkahelyeden? A Lerakódásgátló fólia válasz a mindenkori problémádra! Ez az erős, tartós fólia teljes mértékű védettséget jelent a por, víz, karcok, festék és egyéb károsító anyagok ellen. Használd bármilyen nemű munka és projekt során mint például autószerelői munka, bútor bevonás, szórófejes festék elleni védelem és így tovább. Erős tapadásának köszönhetően biztonságosan megáll a helyén és eltávolításakor nem hagy maga után semmiféle nyomot vagy károsodást. Különböző méretben kapható, hogy megfeleljen a szükségleteidnek.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

VÉDŐRÉTEG

Tartós fólia, mely védőréteget képes a por, víz, karcok, festék és egyéb káros anyagok ellen. Kiváló minőségű, környezetbarát, tartós anyagból készült.

ERŐS TAPADÁS

Erős öntapadó ragasztóval rendelkezik, hogy tartósan tapadjon bármilyen felületre. Eltávolításakor nem hagy nyomot vagy károsodást.

ÁTTETSZŐ

Könnyen beazonosíthatod mi van alatta. Szövegkiemelővel, ceruzával vagy tollal is írhatsz rá.

SZÉLESKÖRŰ HASZNÁLAT

Használd autószerelői munka során, felszerelések vagy bútorok letakarásához, szórófejes festék elleni védelem során és így tovább.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.