-50%
Akció!

LEFOLYÓ TISZTÍTÓ KÉSZLET

 

Tisztítsd meg a lefolyódat egyetlen lépésben ezzel a szuper hatékony lefolyó tisztító készlettel!

Pillanatok alatt eltávolítja a hajcsomókat vagy bármit, ami eldugítja a lefolyódat. Könnyű, biztonságos és gyors, ugyanakkor jó vízáramlást biztosít. Ne aggódj több azért, hogy bepiszkítod a kezeid!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Könnyen megszabadít a hajtól, piszoktól és egyéb ragacsos lerakódástól,  ami eldugítja a lefolyódat. Mini kampókkal tervezve a hurkok mentén, hogy minden maradékot megragadjon a lefolyóban.

RUGALMAS

Rugalmas és hosszú, 360°-os fordulással a még jobb elérhetőségért.

NEM TARTALMAZ VEGYI ANYAGOKAT

Egészségesebb és jobb alternatívája a bűzös vegyi anyagoknak, melyekkel kitisztíthatnád a lefolyódat.

HOGYAN HASZNÁLD:

  1. Csatolj egy eldobható pálcát az újrahasználható fogóhoz (kattanást kell hallj, amikor a két rész egymásba kapcsolódik)
  2. Ellenőrizd le, hogy a fogó könnyen tud-e forogni majd vezesd bele a lefolyóba vagy mosogatóba (a legtöbb leeresztő dugó és rács között lecsúszik)
  3. Egyik kézzel fogd meg a pálcát és forgasd a fogót néhány alkalommal, amíg nem érzel némi ellenállást (ne gyakorol túl nagy erőt rá)
  4. Óvatosan húzd ki a lerakódást a lefolyóból
  5. Távolítsd el a pálcát az újrahasználható fogóról és dobd el
  6. Hogy újrahasználd a pálcát, távolítsd el a hajat egy merev kefével majd fertőtlenítsd megfelelően
  7. Tárold száraz, hűvös helyen, gyerekektől távol

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.