-50%
Akció!

LED-ES SZEKRÉNY VILÁGÍTÁS

 

Ez a mozgásérzékelő szekrény világítás 4.5 méteren belül automatikusan bekapcsol majd ha nem érzékel mozgást, 12-18 másodperc múlva kikapcsol. Csak akkor kapcsol be ha sötét van és mozgást érzékel. Használd a csomagban található 3M ragasztó mágneses csíkot, hogy bárhova felragaszd ahová szeretnél, rendkívül könnyen felszerelhető és eltávolítható.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

LED FÉNYEK ÉJJEL

Ez a gardrób fény messze sokkal fényesebb, mint egyéb hasonló fények, elegendő fényt biztosít, hogy te nehogy megbotolj a sötétben. Ez a fény érzékeli a jelenlétet és automatikusan bekapcsol.

ÚJSZERŰ, USB TÖLTŐVEL

Új generációs, USB töltéssel. Könnyű és kényelmes.

TÖBBCÉLÚ

Tökéletes választás a padlás, alagsor, autó, csirkeól, gyerekszoba, szekrény, fülkék, fiókok, tárolók, garázs, zöldház, ólak, postaláda, gyógyszeres doboz, széf, pince, raktár, szerszámos láda, tükör, munkalap és egyéb megvilágítására.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.