-50%
Akció!

LED-ES KERÉK FÉNY

 

A színes fények megannyi bámészkodó tekintetét oda vonzzák!

A bicikli kerék fények a legmenőbb divatnak számítanak a túrázók köreiben, hogy új megjelenést és izgalmas utakat élvezzenek a biciklijükkel, mely megannyi bámészkodó tekintetét oda vonzzák. Ezek a LED-es kerék fények a legtöbb biciklihez, motorbiciklihez és autóhoz illeszkednek. Energiatakarékos, a fények akkor világítanak ha mozgásban vagy és kialszanak ha megállsz, éjszakai vezetés közben villognak.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
led-feltne - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MOZGÁS ÁLTAL AKTIVÁLÓDNAK

Ez a LED-es kerék fény akkor aktiválódik, ha mozgásban vagy, bekapcsolnak ha mozogsz; kikapcsolnak ha megállsz.

BIZTONSÁG

Ezek a bicikli fények megnövelik az éjszakai és a zord időjárás közbeni láthatóságot és biztonságot kínálnak. Ez a biciklikerék fény tökéletes mód arra, hogy serkentsd a biztonságod, amikor sötétben tekersz.

VÍZÁLLÓ

Nem kell azon aggódnod, hogy a bicikli fények károsodnak, amikor esőben tekersz, megfelelő bármilyen időjárási viszonyokhoz.

KÖNNYEN FELSZERELHETŐ

Ez az értékes fény könnyen felszerelhető és eltávolítható, amint az a képeken is látszik, csak távolítsd el az eredeti fejet és helyezd fel a LED fényt.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.