-50%
Akció!

LÁTHATATLAN MELLEMELŐ MELLTARTÓ

 

Tökéletes formát, emelést és tartást ad a melleidnek, akárcsak egy átlagos melltartó!

Ez a láthatatlan mellemelő melltartó kényelmesen tapad a melleid vonalához, hogy azonnal megemelje őket és tartásd adjon nekik. Dekoltázs javító, kivágott nyakú és kivágott hátú ruhákhoz is illeszkedik. Ezek a tapadó szalagok profi tartásjavítóak, megemelik a melleket és természetes dekoltázst adnak.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN TAPAD ÉS KÖNNYEN ELTÁVOLÍTHATÓ

A mellekhez tapad, de ugyanakkor könnyen eltávolíthatóak. Van egy tapadásmentes mellbimbó védő réteg. Úszás közben is biztonságos a használata vagy akár olyan tevékenységek közben, amikor izzadsz. Levághatod, hogy illeszkedjen a mély kivágású toppokhoz vagy ruhákhoz, anélkül, hogy veszítene a tapadásából.

LÁTHATATLAN A RUHA ALATT

A világos szín láthatatlan minden ruhatípus alatt és számtalan top alatt viselhető. A jól elrejtett pántjainak köszönhetően lehetővé teszi, hogy különböző felsők alatt viseld, még a V nyakú felsők alatt is.

LATEX MENTES ÉS ALLERGIA BARÁT

Orvosi anyagból készült, bőrbarát, lélegző anyag.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.