-50%
Akció!

LÁTHATATLAN, MÁGNESES, ROZSDAMENTES ACÉL AJTÓMEGÁLLLÍTÓ

 

Ez a láthatatlan, mágneses, rozsdamentes acél ajtómegállító hatékonyan megállítja az ajtót a lengéstől!

Ez a láthatatlan, mágneses, rozsdamentes acél ajtómegállító kicsi, de annál erősebb ajtómegállító. Az erősen tapadó mágnes segítségével, megállítja a lengő ajtót, így elkerülvén a bútorok megkarcolását vagy a nekicsapódást. Fúró mentes beszereléssel rendelkezik.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

HELYMEGTAKARÍTÓ

Apró és kompakt méreteinek köszönhetően ez az ajtómegállító eleganciát ad az ajtónak. Az ajtómegállító rozsdamentes acélból készült, mely tartóssá teszi. Vékony és kompakt, mely helymegtakarítóvá teszi.


SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Az ajtómegállító széles körben használható a háztartásban, az irodában, fürdőszobában vagy bármilyen más helyiségben ahol ajtó van. Szerezd be a sajátod most.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.