-50%
Akció!

LÁTHATATLAN LÉGFRISSÍTŐ

 

Egy létfontosságú légfrissítő, mely egyenesen a ventillátorba kerül!

Az autóban lévő légfrissítő elsődleges célja, hogy az autó belseje jobb illatú legyen és hogy megszabadulj a nem kívánatos szagoktól. Pontosan ez a szerepe a Paddle autó légfrissítőnek. Egyszerűen csak pattintsd az autó szellőzőnyílásaiba és ő teszi is a dolgát, friss illattal árasztja el az autód belsejét. Az egyedi formatervezésnek köszönhetően az autód belseje úgy néz ki, mintha csak a berendezés részét képezné.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

STÍLUSOS FORMATERVEZÉS

A formatervezése nagyon stílusossá teszi. Szabadalmaztatott formatervezésének köszönhetően olyan mintha az autó felszerelésének része lenne. Az autó részeként illattal árasztja el az autót, anélkül, hogy észrevehető lenne. A vékony és könnyű légfrissítő nem akadályozza a levegőáramlást.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Egyszerűen csak pattintsd az autód szellőzőnyílásaiba és ő teszi is a dolgát, friss illattal árasztja el az autód belsejét.

NEM MÉRGEZŐ

Biztonságos állapotos nők és kisgyermekek számára, nem mérgező és nem ártalmas.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.