-54%
Akció!

LASH SET – Mágneses Szemceruza- És Szempilla Szett

Mágneses szemceruza és mágneses szempillák, hihetetlenül erős, mégis apró mágnesekkel. Nincs ragasztó! Nincs ragasztószalag sem! Csak szuperjó szemceruza és gyönyörű szempillák!

Kiváló tartás, vízálló és maszatolásmentes!

Ár: 15.990Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
ILS - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Egyszerűen vigye fel a mágneses szemceruzát, és a mágneses szempillák könnyedén „kattannak” rá!

Az LASH SET egyszerű és kényelmes! Ez a mágneses rendszer rendkívül egyszerű!

A szemceruza ultrafinom mágneses részecskéket tartalmaz, mégis teljesen természetesnek fogja érezni. Lehetővé teszi gyönyörű szempillák készítését, gyorsan és fájdalommentesen!

Könnyen kezelhető! A szemceruza felvitele után egyszerűen tartsa a szempillát a szemhéjhoz, és az simán “kattan” a helyére.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.