-50%
Akció!

KORMÁNY TÁLCA

 

Az Kormány Tálca kiváló minőségű műanyag anyagból készül. Nagyon könnyű hordozni, de elég masszív is ahhoz, hogy notebookot, laptopot, ebédet tárolhassunk rajta egy ital mellett. A kormány asztal egyszerűen összekapcsolódik a kormánnyal. A járművezető használhatja notebookon való munkához, laptop tartóként, étel ital-fogyasztáshoz tartópultként stb.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TÖKÉLETES UTAZÓTÁRS

Az autó tálcánk a legtöbb jármű kormányához illeszkedik. A hordozható autó asztal könnyen felszerelhető és tisztítható. Jó választás azoknak az üzletembereknek, akik folyamatosan üzleti úton vannak.

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

A hordozható autótálcát könnyű felszerelni. Csak akassza és távolítsa el másodpercek alatt a kormányról gond nélkül.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.