-50%
Akció!

KONYHAI OLAJBIZTOS MATRICA

 

Dobd fel a konyhai környezeted ezzel a konyhai olajbiztos matricával!

Ez egy költségvetés barát választás úgy az ideiglenes, mint az állandó prémium konyhai matricák helyett. Ez a több célú konyhai olajbiztos matrica öntapadós, vízálló, hőálló, olajbiztos és nagyon könnyen tisztítható, egy eszköz, melytől eldobod az agyad! Szórakoztató és friss dekoráció a kényelmed érdekében!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
kitchen-foil - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

OLAJBIZTOS | FOLT ELLENÁLLÓ

Ez a lenyűgöző termék megakadályozza, hogy a zsír és olajfoltok ellepjék az egész konyhádat, beleértve a szekrényeket, sütőket, pultokat és falakat. Elengedhetetlen kellék minden otthonban.

TŰZÁLLÓ | VÍZÁLLÓ

A mosogatókagyló és egyéb felületek alatt tartja a vízszivárgást és megakadályozza, hogy a penész kialakuljon. Akár 250 Celsius foknak is ellenáll, ami azt jelenti, hogy nagyon sokáig használható anélkül, hogy deformálódna.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ & ALKALAMZHATÓ

A könnyebb mérés és elhelyezés érdekében ez a konyhai olajbiztos matrica szabáshoz illő rácsokkal rendelkezik a te kényelmed érdekében. A takarítás sosem volt könnyebb még a makacs szósz foltok esetén sem! Töröld le egy konyharuhával vagy mosd le mosogatószeres vízzel, hogy tisztán tarts a felületet!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.