-50%
Akció!

KÖNNYŰ EMELŐ

 

A Könnyű emelő egy forradalmian új eszköz, mely kisegít a nehéz dolgok emelésében és mozgatásában, bárhová is szeretnéd őket szállítani!

A Könnyű emelő hevederjei ergonomikus kialakításúak, hogy támogassák a megfelelő emelési technikákat így a mozgatott dolgok akár 50%-al könnyebbnek tűnnek! A Könnyű Emelő hevederjei könnyen használhatóak, csak helyezd be őket X alakban a mozgatni kívánt tárgy alá, hogy biztosítsd, nem esik le az emelőről. Ez a technika stabilizálja a bútorokat, ami csökkenti az esélyét, hogy ütközzenek vagy súrolják a falakat, ajtófélfákat, ami jelentősen csökkenti a költséges károk előfordulásának kockázatát.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ MANŐVEREZHETŐSÉG

A szobából-szobába vagy emeletről-emeletre mozgatás gyerekjáték lesz. Szállíts az emeletre vagy fordítsd sarkon anélkül, hogy nagy felfordulást okoznál, mert ez a heveder megvédi a dolgaidat! Az ergonomikus heveder célja, hogy nehéz tárgyakat mozgass meg, anélkül, hogy túl nagy erőfeszítést tennél!

ÁLLÍTHATÓ

Nagyszerű kicsitől nagy dolgokig. Mindegyik heveder 272 cm hosszú és a végeiken hurok van, amivel könnyen állítható annak függvényében, hogy mennyire terjedelmes az adott tárgy. Ez a heveder elősegíti a megfelelő emelési technikákat, ami a nehéz dolgok mozgatása során csökkenti a hátra, vállakra és egyéb testrészekre nehezedő terhelés mértékét.

STRAPABÍRÓ

Nylonból készült, ez a heveder akár 100 kg-ot is elbír!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.