-50%
Akció!

KÖNNYEN TÖRÖLHETŐ SÜTŐ VÉDŐ

 

Íme egy könnyen törölhető sütő védő, mely tisztán és makulátlanul őrzi meg a sütődet, minden körülmények között.

A védő teflon rétegből készült, mely tapadásmentes bevonással rendelkezik és elkülöníti a foltokat és piszkot a sütő felületétől. Könnyen tisztítható és mosható. Ugyanakkor mosogatószerrel is tisztítható. Magas hőmérséklet ellenállásának köszönhetően biztonságos a sütés közbeni használata.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÉNYELMES HASZNÁLAT

Könnyen illeszkedik bármilyen típusú sütőhöz, mivel a védő vágható. Méretre vághatod, hogy a védő tökéletesen illeszkedjen a sütődhöz.

HŐMÉRSÉKLET ELLENÁLLÓ

A sütő védő használata biztonságos magas hőfok alatt is, egészen 260°C-ig.

KÖNNYEN ELTÁVOLÍTHATÓ

A sütővédő eltávolítása rendkívül egyszerű a használatot követően. Egyszerűen csak emeld le a sütő felületéről. A sütővédő teflonból készült, tapadásmentes réteggel, mely lehetővé teszi, hogy megtisztítsd a szószoktól és ételmaradékoktól.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

Egyszerűen csak seperd le a piszkot róla egy nedves ruhával, vagy öblítsd le a víz alatt. Mosogatógépbe is helyezhető az alaposabb tisztítás érdekében.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.