-50%
Akció!

KÖNNYEN CSÚSZTATHATÓ ÜVEG & CSEMPE VÁGÓ

 

Jegyezd meg és vágd el könnyedén az üveget vagy csempe darabot!

Nincs többé szükség sarokcsiszolóra! Ez a könnyen csúsztatható üveg & csempe vágó könnyedén és kényelmesen elvégzi a munkát. Ez egy kézi üvegvágó szerszám a kemény és kényes tárgyak könnyű és precíz vágásához.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
glass-cut - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

PRECÍZ & PORMENTES VÁGÓ

Használd ezt a nagy szilárdságú üvegvágót az összes, kényes üveg és kerámia darab munkáid során. Hatékonyan és pormentesen vághatsz a segítségével. Ugyanakkor precízen hajthatóak végre vele szögvágások is.

ERŐS ÉS STRAPABÍRÓ ANYAG

A szerszám strapabíró acélból készült hosszú élettartammal. A fogantyúja tartós és szilárd ABS anyaggal van bevonva.

KÉNYELMESEN HORDOZHATÓ

Hordozható és pehelykönnyű. A munkahelyre való utazás során könnyen elfér a szerszámos táskádban, kézi táskádban vagy akár a zsebedben is.

TÖBBCÉLÚ FELHASZNÁLÁS

Ez egy hasznos otthoni és munka eszköz. Kiváló vágóeszköz az otthoni építkezés vagy felújítás során. Ugyanakkor hasznos eszköz a csináld magad üveg és kerámia kézműves projektek során. A legjobb eszköz üvegek, márványok, csempék és egyebek vágására.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.