-50%
Akció!

“KITTY CHUPS” EGÉSZSÉGES MACSKA JUTALOMFALAT

 

Ragaszd fel a Kitty Chups-t bárhova a házban és figyeld, hogy élvezi a cicád a cukorkákat!

A Kitty Chups állatorvosok által kifejlesztett jutalom falat, hogy erősítse a macskák immunrendszerét. Kényeztesd a cicád magas rosttartalmú jutalomfalattal és megtapasztalod a különbséget. A Kitty Chups vitamin cukorkák csakis természetes összetevőket tartalmaznak: Csirke fehérje; Oligofruktóz (Inulin) mint élelmi rost; Macskamenta (Nepeta cataria); Halolaj ( EPA & DHA); A, B, C, E vitaminok.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ÁLLATORVOSOK ÁLTAL AJÁNLOTT

Az organikus összetevőknek egyértelmű klinikai előnyeik vannak a macskafélék egészségi állapotára nézve. A prebiotikus oligofruktóz és az inulin szabályozzák a glükóz és az aminosav anyagcserét a propionát termelés által, mely fenntartja a megfelelő súlyt.


SEGÍT A SÚLYFENNTARTÁSBAN

Az élelmi rost azért szerepel az állateledelekben, hogy teltségérzetet adjon, mely segít a túlsúlyos és elhízott macskák súlycsökkentésében.


FŐBB ÖSSZETEVŐK

A macskamenta egy organikus gyógynövény, jó stressz és feszültségoldó. Biztonságos és nem mérgező a macskafélék számára.

Az EPA egyike a halolaj két többszörösen telített zsírsavainak. Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Bármilyen állapotban segít, mely a szív, vesék, bőr vagy ízületek gyulladását okozza.

A DHA a másik Omega 3 zsírsav, melyet a halolaj tartalmaz, fontos a kiscicák agyának és szemeinek a fejlődésében. A vemhes anyacicák halolaj fogyasztása elősegíti, hogy a kiscicák egészségesek legyenek születésükkor.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.