-50%
Akció!

KIFUTÁS MEGÁLLÍTÓ

Nincs több főzés felügyelés ezzel a szilikon Kifutás megállítóval!

Ez a hőellenálló termék segít biztonságosabbá és könnyebbé tenni a főzést. Ha szeretsz főzni, de utálod az utána való takarítást a kifutott dzsemek, rizs, tészta vagy tej miatt, akkor ez az egyszerű, de hatékony eszköz örökre megváltoztatja a konyhádat! A kifutás megállító megelőzi, hogy a fazék tartalmának habja vagy leve kifusson a gáztűzhelyre.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
spill - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

AKÁR FEDŐKÉNT IS HASZNÁLHATÓ

Ez az ötletes kifutás megelőző akár fedőként is szolgálhat azon lábasok számára, melyek nem rendelkeznek saját fedővel, használd fröccsvédőként mikor sütsz vagy mikrohullámú sütőben melegíted az ételt.

PÁROLÓKÉNT IS HASZNÁLHATÓ

Fordítsd meg ezt a kifutás megelőzőt és párolóvá válik, a zöldségek és tengeri gyümölcsök nagyszerű és egészséges elkészítési módja. Ezen felül gondolj a megtakarított időre, alól főzheted a rizst, tésztát vagy szószt, felül pedig párolhatod a húst vagy zöldséget.

MAGAS HŐMÉRSÉKLET ELLENÁLLÓ

Olyan szilikonból készült, mely akár 400 foknak is ellenáll, biztonságosan használható a mikrohullámú sütőben és mosogatógépben. 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.