-50%
Akció!

KIENGEDHETŐ KÁBELKÖTEGELŐ

 

Felhasználható kertészkedésre és ültetésre, háztartásban, csövek rögzítésében, kábelezésben, stb. Nem károsodik a NAPTÓL és a FAGYTÓL. A többi kötegelőtől eltérően ez a nylon kötegelő újrahasználható.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Mindegyik kötegelő 5mm x 200mm méretű, 100%-ban nylon anyagú, garantáltan kiváló minőségű.

KÖRNYEZETBARÁT ANYAG

A nylon kötegelő akár 3 évig is felhasználható majd 100%-ban újrahasznosítható.

KÜLÖNBÖZŐ FELHASZNÁLÁSI MÓDOK

Használhatod növények kötözésére, tárgyak rögzítésére, mindennapi javításokra…

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.