-50%
Akció!

KÉTVÉGŰ METRIKUS MÉRŐESZKÖZ A CSAVARMAGASSÁG MEGHATÁROZÁSÁHOZ

 

A leghasznosabb mérőeszköz bármilyen csavarmenethez!

Ez a kétvégű metrikus mérőeszköz a csavarmagasság meghatározásához tökéletes arra, hogy pontos méréseket végezz a csavarmagassághoz! Mérőműszerrel rendelkezik, mely belső és külső csavarmentet mér, különböző méretű pengét használva. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült és króm bevonata jó ellenálló képességet és tartósságot ad. Az éles sarkai jól körülhatároltak és a számok könnyen leolvashatóak. Ideális mindenféle mérési szükséglethez!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

PRAKTIKUS MÉRŐESZKÖZ

Arra lett tervezve, hogy pontosan mérje a belső és külső csavarmentet, különböző méretű penge és szabványosított metrikus rendszer használatával. A leghasznosabb eszköz, a dőlésszög ellenőrzéséhez, fém felületekbe való menetek vágásához.

TARTÓS

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, króm bevonattal. Elegáns formatervezése kiválóan strapabíró és ellenálló. Az összecsukhatóságának köszönhetően könnyen, bárhová magaddal viheted.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Mindegyik végén egy lyuk található. Fordítsd el a pengéket és mérd le a csavarmenetet.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.