-50%
Akció!

KÉS NÉLKÜLI VÁGÓ SZALAG

 

Tervezzen csomagolást könnyedén és kevesebb eszközzel!

Hagyja kését és plotterét maga mögött! Nincs szüksége rájuk, amikor a Knifeless vágószalagot megkapja a munka elvégzéséhez! Ez a praktikus tervező eszköz megkönnyíti, gyorsabb és biztonságosabb a csíkok, nyomatékok és minták készítése kés használata nélkül. Ideális kidolgozott grafikai tervezésekhez, ez a rugalmas szalag könnyen körvonalazható, mivel bármilyen görbéhez alkalmazkodik. Élvezze a tiszta kivitelezést, mivel ez a szalag is elég erős ahhoz, hogy tiszta vágásokat hozzon létre, tökéletes éleket készítve. Könnyen eltávolítható és visszahelyezhető, és nem marad nyom.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ TERVEZÉS

Könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a csíkok, nyomatékok és minták készítését kés nélkül. Elég erős ahhoz, hogy tiszta vágásokat hozzon létre a tökéletes élek érdekében.


RUGALMAS ANYAG

Bármely ívhez alkalmazkodik és könnyen körvonalazható, így ideális a bonyolult csomagolási projektekhez. El lehet távolítani és visszahelyezni maradék nélkül.

ÁTLÁTSZÓ SZIN

Könnyű megtalálni, miközben jól látja az alját, hogy helyesen elhelyezze a vágózsinórt. Különböző hosszúságokban kapható az igényeinek kielégítésére.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.