-50%
Akció!

KERTI OLTÓ OLLÓ

 

Klónozd a kedvenc gyümölcsfádat, újra és újra!

Két különböző gyümölcsfát kombinálhatsz, hogy egyetlen, életképes csemetét hozz létre. Haszna? A dominánsabb fa pontos genetikai hasonmása. Ez azt jelenti, hogy ha van egy olyan gyümölcsfád, amelyik minden évben terem, akkor a tökéletes hasonmását hozhatod létre az ojtással és hatékonyan megduplázhatod vagy megtriplázhatod a hozamát.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

PROFI KERTI OLTÓ OLLÓ

Profi oltó készlet, mely tartalmaz egy 2 az 1-ben metsző ollót és 3 csere pengét. A kiváló minőségű csomagolás egyidőben elégíti ki az összes kertészeti igényeidet.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A hagyományos oltó eszközöktől eltérően ez az oltó olló kiváló minőségű #65 dupla élű szénacél pengével rendelkezik és strapabíró ABS műanyag fogantyúval, mely ugyanakkor tartósan metsz és olt is egyszerre. A penge felületén lévő olaj csökkenti a levegővel és a nedvességgel való érintkezést továbbá megvédi a pengét a túlzott olajozástól és a rozsdásodástól.

MAGAS HASZNÁLHATÓSÁGI RÁTA

3 helyettesíthető oltó penge (Ω-vágás & U-vágás & V-vágás), hogy 5 mm-12 mm átmérőig le tudd vágni a gyümölcsfa ágakat. A pontos és tökéletes vágás nagyszerűen javít a használhatóságon.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.