-50%
Akció!

KERTÉSZKEDŐ, HÜVELYKUJJ KÉS

 

Egy termék, mely gondoskodni fog a hüvelykujjad épségéről!

A kertészkedő, hüvelykujj kés beépített késsel lett tervezve, mely tökéletes az azonnali vágásokra, szedésre és metszésre, amikor zöldségekről, gyümölcsökről, gallyakról, növény ágakról és ilyesmikről van szó! Ez a kertészkedő kés szilikonos bevonattal rendelkezik, egyedi rugalmassággal a biztonságos és kényelmes kertészkedés érdekében. Ez hatékony lehet az egykezes metszéshez vagy vágáshoz, a még hatékonyabb kertészkedéshez.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
thumb-knif - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Könnyen tisztítható és tárolható. Az egykezes vágáshoz vagy metszéshez használható, hogy még hatékonyabbá tegye a munkát.

 TÖBB CÉLÚ

Megfelel a zöldségek, eper, szőlő szedéséhez valamint az ágak és egyebek metszéséhez.

EGYEDI RUGALMASSÁG

Speciális gumírozott szilikon bevonattal rendelkezik, egyedi rugalmassággal a biztonságos és kényelmes kertészkedéshez.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.