-50%
Akció!

KERÉKPÁR FÉNYVISSZAVERŐ MATRICÁK

 

Kerékpározz biztonságban éjszaka is, mindig!

Ezek a Kerékpár Fényvisszaverő Matricák segítenek elkerülni a baleseteket, amikor éjszaka biciklizel! Kihangsúlyozza a bicikli körvonalát és erős fényvisszaverő hatással bír. Kiváló figyelmeztető szerepe van az utakon. Ezek a vízálló matricák öntapadóak így könnyen ragaszthatóak bármilyen felületre. Prizma fényvisszaverő elven működnek, messziről visszaverik a fény forrásából szűrődő fényt. Ezentúl aggodalom nélkül kerékpározhatsz!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

FÉNYVISSZAVERŐ MATRICÁK

Nagyon jó figyelmeztető szereppel bírnak a motorosok számára is, amikor utaznak, legfőképpen éjszaka.

ERŐS FÉNYVISSZAVERŐ HATÁS

A prizma visszaverődés elvén működik. Minél erősebb a matricát megvilágító fény, annál erősebben veri vissza azt. A visszavert fény akár 300 méterre is látható. Kopásálló, vízálló és tartós.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Öntapadó matricák. Csak tapaszd őket a felületre, hogy körvonalat alkossanak a járművön.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Fém, fa, műanyag és nylon felületen is tapadnak. Kültéri és beltéri használatra is tökéletesek. Bicikli, autó, motorbicikli, kamionok és egyéb esetén is kitűnőek. Tökéletesek csináld magad, otthoni dekorációk készítésére is.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.