-47%
Akció!

KERÉKPÁR BIZTONSÁGI VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR CSUKLÓRA

 

Ez tökéletes eszköz, hogy bármilyen forgalomban vagy eseményen és bármilyen úton biztonságban érezd magad!

Ez a kényelmes, széles látószögű csuklóra rögzíthető visszapillantó tükör nemcsak biztonságban tart és megelőzi a baleseteket, de rendkívül kényelmes is a használata! Biciklizés közben fülhallgatót használsz, ha igen, akkor ez lehetővé teszi, hogy kompenzáld a hallás hiányát a látással. Amikor csoportban tekertek, ezzel az eszközzel könnyen szemmel tarthatod a hátadnál lévőket, anélkül, hogy folyamatosan hátra kellene nézz.

Ár: 16.999Ft Akciós ár 8.999Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
rear-view - 2nd - 30% OFF 2 - 10 6.299Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 8.999Ft/db
-0%
2x 6.299Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerűen csak csúsztasd fel a csuklódra a tükröt, hajtsd hátra és állítsd be a tépőzárat a kívánt pozícióba, csak ennyit kell tenned a biztonság érdekében!

KÉNYELMES

Puha, légáteresztő és tartós anyagának köszönhetően hosszan tartó kényelmet nyújt, a nagy tekerésektől a kisebb kiruccanásokig. Bármilyen biciklikormányhoz megfelelő, akár függőleges, akár vízszintes kormánnyal rendelkező biciklid van.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.