-50%
Akció!

KEREK CSÚSZÁSGÁTLÓ SZEMÜVEG SZÁMÁRA

 

Tartsd a helyén a szemüveged!

Megfelelő sportoláshoz, munkavégzéshez és a mindennapi tevékenységekhez, hatékonyan megakadályozza, hogy a szemüveg leessen a fejedről; nagyon alkalmas gyerekek számára, hogy a szemüveg a helyén maradjon.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
glass-slip - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MINI

A szemüveg fülcsipeszei a fül háta mögötti részhez tapadnak és rejtve maradnak; a kényelmes és bőrbarát anyag hosszú távú viselést biztosít.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

100% puha, kiváló minőségű szilika szemüveg tartó, napszemüveg tartó, nem sárgul meg és nem keményszik meg a viselést követően, nem okoz fülfájdalmat, még a viselésükről is megfeledkezhetsz.

MAGAS ALKALMAZHATÓSÁG

Majdnem bármilyen típusú szemüveghez alkalmas, olvasó szemüveghez, napszemüveghez, stb.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.