-50%
Akció!

KÉPERNYŐ TISZTÍTÓ SPRAY ÉS TÖRLŐKENDŐ

 

Nagyon kompakt és könnyen magadnál tarthatod!

A Képernyőtisztítót tartalmazó palack hordozható és pehelysúlyú, mely lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vidd. Nem csak mobiltelefonok képernyőjén, de a Képernyő Tisztító Spray bármilyen elektromos készülék képernyőjét könnyedén megtisztítja.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Csak szórd be a képernyőt vele és tisztítsd le a mini törlőkendővel. Az apró mikroszálai bármilyen szennyeződést, ujjlenyomatot és baktériumot eltávolít a képernyőkről és készülékekről.

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

Bármilyen káros ammóniától vagy vegyszertől mentes, pillanatok alatt foltmentes tisztaságot kapsz!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.