-50%
Akció!

KÉNYELMES MÁGNESES AUTÓSZÉLVÉDŐ TAKARÓ

 

Védd az autód szélvédőjét a jégtől, hótól, naptól, levelektől és madár piszoktól!

Ez a kényelmes mágneses autószélvédő takaró azért lett megalkotva, hogy jég és hómentesen tartsa meg az autódat! Az erős mágneseknek köszönhetően a szélvédő takaró a helyén marad bármilyen időjárás esetén. Tisztán tartja a szélvédőt bármilyen időjárás ellenére és drasztikusan javít a havas téli reggeleken.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TELJES VÉDELEM

A többi szélvédő takaróval ellentétben, ez lefedi úgy a szélvédőt mint az ablaktörlőket is, hogy megelőzze az ablakmosó folyadék megfagyását és az ablaktörlők beragadását.


KÖNNYŰ ÉS GYORS HASZNÁLAT

Nem szükséges semmilyen szerszám. Csak tapaszd a szélvédő takarót a hat mágnessel majd a széleire csukd rá az ajtókat. 6 erős mágnes a felső részén, hogy a külső hóvédőt a helyén tartsa.

LOPÁSGÁTLÓ FORMATERVEZÉS

A biztonságos széleivel, melyeket az ajtókkal lezársz, ezt a kényelmes mágneses autószélvédő takarót nem olyan könnyű ellopni. A kényelmes mágneses autószélvédő takaró összehajtható és cipzárral becsomagolható a saját tároló táskájába.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.