-50%
Akció!

KARCÁLLÓ AUTÓ VÉDŐ FÓLIA

 

Azon aggódsz, hogy az autód festése megsérül? Minden bizonnyal megkönnyebbülsz ha tudod, hogy megelőzheted a károkat…

Ezzel a Karcálló Autó Védő Fóliával! Megadja az autódnak azt a rendkívüli védelmet, mely ahhoz szükséges, hogy a jármű horpadás, karc és horzsolás mentes maradjon!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Nagyon egyszerű a védő fólia felragasztása az autóra. Alaposan tisztítsd meg a cél felületet. Majd húzd le a fóliát a tekercsről és helyezd fel a kívánt felületre. Percek alatt végzel vele! A védő fólia felragasztása nem fog kárt tenni az autó festésében.

KEMÉNY AKÁR A RINOCÉROSZ BŐRE

Ez a védő réteg strapabíró PVC-ből készült. Ez a tartós anyag erős karcálló tulajdonságokkal rendelkezik. Taszítja a horzsolásokat, karcokat, szilánkokat és vágásokat! Elengedhetetlen kellék az autó ajtaján és a kapubejáróknál!

MEGVÉD A FESTÉK MÁLLÁSTÓL

Egy hosszabb szervizelés után az autó festése megviseltnek, kifakultnak és kopottnak tűnhet. Ez az UV-védő fólia lelassítja a festék kifakulásának folyamatát! Ellenáll a magas hőnek és hidegnek, melyek károsíthatják a festést.

KRISTÁLY TISZTA ANYAG

Azt sem fogod észrevenni, hogy az autón van! A védő fólia gyakorlatilag láthatatlan. Az autó eredeti festése tökéletesen átlátszik a fólia alól.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.