-50%
Akció!

KACSACSŐR FORMÁJÚ EDÉNY TÖLCSÉR KEREKÍTETT SZÉLEKKEL

 

A Kacsacsőr formájú Edény Tölcsér Kerekített Szélekkel egy elengedhetetlen konyhai kiegészítő mivel úgy tölcsérként, mint szűrőként is használható levesekhez és tésztákhoz!

A puha felületű eszköz bármilyen edényhez illeszkedik, hogy a folyadékokat kisebb tárolóedényekbe töltsd. Élénk sárga, szilikon kacsacsőr illeszkedik a lábas, fazék vagy tál szélére, hogy az ételeket közvetlenül az edényből üríthesd, miközben csökkented a kiömlés veszélyének kockázatát és könnyebben áttöltheted a folyadékokat kisebb tárolóedényekbe.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

HASZNOS KONYHAI SEGÉDESZKÖZ

Ez a tölcsér szorosan tapad a legtöbb edényhez, tálhoz vagy serpenyőhöz, könnyen, gyorsan és minden erőfeszítés nélkül. A kiöntőcső segít a vizet, levest vagy olajat áttölteni tálakba, edényekbe és fazekakba, megelőzve a maszatos kiömléseket.

BPA-MENTES

A Kacsacsőr formájú Edény Tölcsér Kerekített Szélekkel tartós szilikonból készült, étel biztos és könnyen tisztítható. Strapabíró hőálló szilikonból készült.

NAGYSZERŰ FORRÓ LEVESEK TÁLALÁSÁHOZ

A Kacsacsőr formájú Edény Tölcsér Kerekített Szélekkel nem csak szűréshez használható, a hőálló anyaga tökéletessé teszi a levesek kiöntéséhez is, anélkül, hogy a merőkanállal kellene bajlódnod.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.