-50%
Akció!

JAVÍTÓ EPOXI

 

Ezzel a termékkel bármit megjavíthatsz, legyen az kicsi vagy nagy!

A javító epoxi nagyszerű bármire, a legkisebb kézműves terméktől a legnagyobb otthoni javításokig. Könnyű módja a javításnak, töltésnek és majdnem bármilyen felület szigetelésének, úgy, hogy tartóssá teszi ezeket. Ez egy erős kötőerővel rendelkező epoxi rúd, amit bármilyen alakúvá formázhatsz és bármilyen felülethez alkalmas az örökkévaló javítás érdekében. Egyszerűen csak vágd ki, aktiváld és vidd fel, majd hagyd megszáradni.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
epoxy-repair - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Csak vágd ki és gyúrd át néhányszor, hogy aktiválódjon. Nem szükséges hőforrás vagy egyéb. Majd vidd fel, szigetelj vele és tedd tartóssá a dolgaidat.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Használható fa termékeken, csöveken, vascsöveken, műanyag csöveken, kerámia és fém felületeken. Jó hatás, egyszerű kezelés, kényelmes és nem mérgező.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.