-50%
Akció!

INTELLIGENS SZELETELŐ

 

Nehezedre esik a zöldségek és gyümölcsök szeletelése?

A 2 az 1-ben intelligens szeletelő segítségedre lehet a mindennapi szeletelésben miközben a konyhában tevékenykedsz. Használd ezt a kést a kemény zöldségek, gyümölcsök és húsok szeleteléséhez, egyenesen a fazékba vagy egy tálba, hogy elkerült a hagyományos szeleteléssel járó zűrzavart és az ergonomikus formatervezésének köszönhetően sokkal hatékonyabb, mivel beépített vágódeszkával és éles, rozsdamentes acél késsel rendelkezik, melynek köszönhetően a konyhai aprítás és szeletelés már gyerekjáték lesz.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

1 KÉSZÜLÉK MINDEN TÍPUSÚ SZELETELÉSHEZ

Használd az intelligens szeletelőt, hogy bármit szeletelj. Egy apró, kompakt étel aprító és konyhai olló, mely egy sorozat kést és vágódeszkát helyettesít. Használd ezt az egyedi konyhai kiegészítőt, hogy helyettesítsd az étel aprítódat, konyhai ollódat, zöldség és gyümölcs szeletelődet.

ÉLES ÉS HATÉKONY

Rozsdamentes acélból készült pengéi gyorsan és könnyen felszelnek bármilyen terméket. Segítségével zöldségeket szeletelhetsz, kreatív ételdekorációkat készíthetsz, bármilyen ételt felszelhetsz és egy szuper menő konyhai eszközre tehetsz szert.

BIZTONSÁGI RETESZ

Biztonsági retesszel rendelkezik, hogy amikor nincs használatban, akkor is biztonságos legyen a tárolása ennek a 2 az 1-ben konyhai késnek.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.