-50%
Akció!

INSTASHINE ÉKSZER-TISZTÍTÓ

 

Alakítsa át ékszereit régiből vadonat ujjá! Szabaduljon meg a szennyeződéstől az InstaShine Ékszer Tisztító segítségével és tegye újjá készletét.

A hidrogén-peroxid és a velúr szövet szakértői kombinációjával készült, amely biztonságosan tisztít mindenféle ékszert, például gyémántot, ezüstöt, aranyat stb. Az InstaShine ammóniamentes, így lehetővé teszi a mélytisztítást anélkül, hogy hosszú távon károsítaná ékszereit. Egy fényes bevonatot is nyújt, amely legalább 12 hónapig tarthat!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
judas - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

Egyszerűen mártsa be a tisztítószert és figyelje, ahogyan a kosz leválik az ékszerdarabokról! Ez a szer visszaállítja az elkopott ékszerek eredeti fényét és szépségét, amely 12 hónapig tart.

GYORS RAGYOGÓ FORMULA

Nem csak azonnali tisztítást kínál; emellett erőteljes, gyorsan fénylő formulája is csillogását kelt ékszereinek.

SZÉLESKÖRBEN HASZNÁLT

Tisztítószerünk úgy van kialakítva, hogy biztonságosan tisztítsa az aranyat, ezüstöt, rozsdamentes acélt, titánt, gyémántokat, gyöngyöket, porózus köveket, puha köveket, zománcot, kezelt drágaköveket és még sok mást..

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.