-46%
Akció!

INSTAPOLY – Poly körömgél-készlet

A Poly gél tökéletes minden nő számára, aki a körmeit saját maga szeretné ápolni. A folyamat nagyon egyszerű, a végeredmény pedig elképesztő. A Poly gélnek köszönhetően a körmök a kívánt hosszra és formára építhetőek – mégpedig nagyon rövid idő alatt. A Poly gélnek köszönhetően a körmök erősebbé válnak és egészségesebben néznek ki.

A tökéletes körmök immár otthon is elérhetők egy szempillantás alatt. Ápold a körmeidet, és add meg nekik a szükséges keménységet, formát és ragyogást!

Nincs többé rövid, letört és repedezett köröm!

A szett tartalma:

  • 1 db Poly körömgél
  • 100 db műköröm (különböző méretekben)
  • 1 db eszköz a műkörmökhöz (eszköz a körmök körüli körömágybőr eltávolításához + kefe)

Ár: 12.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Elfogyott

Leírás

Könnyű formázás!

Rugalmas textúrával a körömhossz és -forma egyszerű igazításáért.

Természetes és egészséges kinézet!

Gélünk természetes és gyönyörű külsőt ad a körmöknek.

Gyors hatás!

A gél csupán 2 perc után teljesen megszárad a LED lámpa alatt.

Többször alkalmazható!

A Poly gél mennyisége 30 közepes hosszúságú körömhöz elegendő.

Minden kezdő manikűrösnek – nem kell drága szépségszalonokba járni!

Vidd fel vékony rétegben a Poly gélt a műköröm alá, majd ragaszd rá a körmödre. Tartsd a LED lámpa fénye alatt, majd szedd le a műkörmöt, és körömreszelő segítségével alakíthatod az újonnan formázott körmödet.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.