-46%
Akció!

INSTAPLUMP – Mágikus Ajak Kövér

Adjon az ajkainak instant ragyogást és teltséget ezzel az élénkítő ajak növelővel!

✅ 6 óránál tovább is fennmarad 👄
✅ Vízálló & Csók álló 👄

Ár: 12.999Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
LBM1- 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Már 5 perc használat után az ajkai észrevehetően teltebbnek és sokkal körvonalazóbbnak fognak tűnni.

Mosolyogjon széles mosollyal és élvezze  a formula csiklandó és hűsítő tulajdonságait, inkább mint más ajak növelő beavatkozások fájdalmas pillanatait.

Előtte & Utána az Ajaknövelő Mágikus Szájfény használatát követően:   

Egy ajaknövelő azonnali látványért és hosszan tartó eredményekért; ez egy éjjel-nappali szérum mely teltté és dússá teszi az ajkakat már az első használattól és hosszan tartó látványt nyújt.

A gazdag kollagén és ásványi alapú összetevők keveréke puhává varázsolják az ajkakat és hidratálják azt, káprázatossá és érzékivé téve az ajkakat.

Hogyan kell használni ?

Használja alapozóként hogy kiemelje, hidratálja és teltebbé tegye az ajkait mielőtt színt vinne fel, vagy szájfényre is felviheti hogy ragyogóbbá és teltebbé tegye az ajkait. Intenzív ajakkezelés esetében magában is használható mint 15 napos kezelés, vigye fel naponta reggel, smink előtt vagy este. 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.