-50%
Akció!

INSTANT MAGASSARKÚ CIPŐPÁNT

 

Az egyszerű magassarkú cipőt azonnal különlegessé és elegánssá varázsolja!

Szabadulj meg az idegesítő magassarkú cipők kellemetlenségeitől ezzel a leszerelhető pánttal, mely könnyen illeszkedik bármilyen típusú magassarkú cipőhöz. Rengeteg színvariációval rendelkezik, melyek könnyen illeszkednek bármilyen típusú és színű cipőhöz, legyen az akármilyen divatú.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
heel-strap - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

STABILITÁST BIZTOSÍT

Megakadályozza a csúszást a laza végek hiányának köszönhetően, kényelmesen illeszkedik bármilyen típusú magassarkúhoz.

DIVATOS & STÍLUSOS

Változtasd a magassarkúidat valami elegánssá és különlegessé azáltal, hogy egy teljesen új, különleges stílust adsz nekik.

KÖNNYEN FELSZERELHETŐ

Egyszerűen helyezd fel a pántot a sarok alá, csatold be és készen is van!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.