Azonnali fülbevaló-akasztó


Fülbevalóid szépsége fokozásának és kiemelkedő megjelenésük egész napra való biztosításának kényelmes módja!
A CSOMAG TARTALMA: két pár Azonnali fülbevaló-akasztó (1 ezüst és 1 arany)

Ár: 5.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 5.990Ft/db
-0%
2x 4.190Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

IGAZÍTHATÓ!

Fülbevaló-akasztóink sterling ezüstből készülnek, míg az arany szett 18-karátos arannyal van bevonva! Ezek igazíthatók is a különböző méretű fülbevalók számára!

EMELD MEG, TÁMASZD MEG ÉS RÖGZÍTSD A FÜLBEVALÓID!

Segít azonnal helyreállítani a tépett, sérült és megnyúlt fülcimpák megjelenését! A fülcimpád mögött viselve a fülbevalók hátsó rögzítői tökéletes megoldást jelentenek a a fülcimpáidat tépő és nyújtó nehéz fülbevalók problémájának elkerüléséhez.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ HÁTSÓ FÜLBEVALÓ-RÖGZÍTŐK!

Egyszerűen csúsztasd bele a fülbevaló stiftet, mint bármilyen hátsó fülbevaló-rögzítőt. Ennek köszönhetően a fülbevalóid kényelmesen, biztonságosan rögzítve nyugodhatnak a füleden!

 

  • Tökéletes a nehéz fülbevalók, a rossz piercingek és a megnyúlt fülcimpák esetén
  • Határozottan rögzíti helyükön a fülbevalókat
  • Kényelmesnek és biztonságosnak tervezve
  • Igazítható, hogy bármilyen méretű fülbevaló stifthez jó legyen
  • Könnyen használható
  • Anyag: Sárgaréz / Sterling ezüst és aranybevonat

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.