-52%
Akció!

Insta szemöldök nyíró

A szemöldök formálása valóban fájdalmas, csipesszel való szedés, gyantázás, mindezen fájdalmas dolgok, melyekből elég. Most bemutatjuk ezt a gyors, könnyű fájdalom mentes szemöldök formálási módot ezzel a Szemöldök Nyíróval , mellyel olyan formát adhatsz a szemöldökeidnek, amilyet csak szeretnél, fájdalom mentesen.

Ár: 14.650Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
IER - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Védő Összecsukható pengék A pengék, melyek annyira puhák, hohy még egy lufit sem tudnának kipukkasztani – csukd őket össze a kényelmesebb tárolásért. Amikor nem használod, a pengék összezárhatóak. Amikor ismét használni szeretnéd csak húzd felfelé a felső részt és láss neki a szemöldökeid formázásának.

Extra Helyettesítés A pengék mellé 5 helyettesítő pengét kapsz. Ez azt jelenti, hogy amikor a pengék valamelyike túl életlenné válik a használathoz, lecserélheted egy másikra. Finom tervezése lehetővé teszi, hogy biztonságosan használd az arcon, anélkül hogy sebeket ejtene vagy megvágná az arcod.

Finoman formázd a szemöldököd fájdalom mentesen Ez a Szemöldök Nyíró lehetővé teszi, hogy finoman eltávolítsd a nem kívánatos szőrszálakat anélkül, hogy megvágnád magad vagy egyéb fájdalmas módszert használnál. Egy fájdalom mentes módja a szemöldök formálásnak, anélkül hogy szépségszalonba kellene menj.

A LEGJOBB VETÍTÉSI HATÁS: A képernyő felülete fehér és a fények állíthatóak a környezeti fények függvényében,így a legjobb vetítési hatást éred el. A fény egyformán oszlik el és vetítődik ki minden kijelzőre. A színek természetesek és életre szólóak, így nem fárasztóak a szemek számára

Könnyen megtartható fogantyú A fogantyúja elég hosszú, hogy az egész tenyereddel meg tudd fogni. Ez nagyobb mértékű ellenőrzést ad miközben formázod a szemöldökeid. Azonban nem annyira nagy, hogy ne férne el a pipere táskádban, tehát tarts egyet a táskádban a mindennapi használatra.

Csináld magad Ez nem egy borotva, de egy szőrszál eltávolító eszköz, mely arra lett tervezve, hogy eltávolítsa azokat a rakoncátlan finom szálakat, melyeket nem is látsz, ezt te magad is megcsinálhatod az otthonod kényelméből.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Először is ki kell hajtogatni. Amint a pengék kinyíltak 45 fokos szögben kell tartani az eszközt. Rövid, söprő mozdulatokkal távolítsd el a nem kívánatos szőrszálakat és pihéket. Ezt az eszközt az arc egyéb részein is használhatod, mint a felső ajkak fölötti rész, áll, pajesz, és a szemöldök fölötti rész.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.