-52%
Akció!

Insta szemöldök formázó szappan

[Szemöldök formázás] Szemöldök Formázó Szappan, nagy és szép szemöldököt és szempillákat varázsol természetes módon. Nagyszerű a szemöldök formázására és a szín serkentésére. Tedd összhangosabbá a szemöldökeid, tökéletes szemöldök krém választás.

Ár: 14.650Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

[Természetes és összetett] A szemöldök szappan egy formázó termék, mely a természetes szemöldöknek struktúrát, dús megjelenést és vastagságot ad. A Beachy Brows hidratálja és kondicionálja a szemöldököt így serkenti a természetes növekedést. A 3D sszemöldök szappan textúrált, 3D-s természetes és tökéletes szemöldököt varázsol. Tedd szebbé a sminked.

[Biztonságos és természetes] Ez a termék gyengéd és nem irritáló anyagokból készült. A teljes mértékben organikus és természetes formula speciálisan szemöldökre tervezve. Illat mentes, színtelen, nem habzik tehát nem fog irritációt okozni vagy nem kívánatos maradványokat hagyni a szemöldökeiden.

[Hosszan tartó] Ezt a terméket a szemöldök ceruza vagy szemöldök púder előtt lehet felvinni, hogy a szemöldök smink tovább tartson. Akár ritka vagy bozontos szemöldökhöz kérsz segítséget, pelyhes szemöldököd lehet ezzel a termékkel.
[Könnyen használható] Márts bele egy pamacsot a szemöldök kenőcsbe. Vidd fel és oszlasd el azokon a részeken, amelyet retusálni szeretnél majd egy orsókefével egyengesd el az éles vonalakat.

Tulajdonságok
1. Alkoss természetes, teltebb és vékonyabb szemöldököt, adj textúrát és tedd dúsabbá, hidratálja és kondicionálja a szemöldököt.
2. Teljesen természetes és organikus formula, gyenge és nem irritáló alapanyagokból készült, lerövidítheti a sminkelés időtartamát. 3.Vízálló, hisszan tartó, használd a szemöldök ceruza vagy púder előtt. 4.Könnyen használható, hordozható, vidd magaddal ahová csak akarod, formázd bármikor a szemöldököd.

Tanácsok
1. Kérjük tedd száraz és hűvös helyre, ahol a gyerekek nem férhetnek hozzá.
2. Kerüld a szem körüli részt, ha mégis a szembe megy, bő vízzel öblítsd ki.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.