-52%
Akció!

Insta méhviasz

KÖRNYEZETBARÁT
Ez a méhviasz tiszta, természetes és kiváló minőségű nyersanyagból származik, minden faanyag típus felületét fényezi és természetes méhviasz védőréteget biztosít. Nem tartalmaz GMO-t, parafint, mérgező anyagokat és titkos összetevőket. Tehát mellékhatásoktól mentes, nincs hatással az egészségre és illatmentes.

Ár: 14.650Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
IBWX - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

PRAKTIKUS
A méhviasz természetes és csillogó. A régi fa szekrényeid méhviasz réteggel való bevonása után, védő réteget képez, hogy távol tartsa az illatokat, foltokat, nedvességet vagy bármit, ami rohangálhatja a bútoraidat így sokáig megőrzi ezek állapotát. Olyan mintha új bútorokat vásárolnál, új külsőt ad nekik.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ
Egy puha ruhával vigyél fel egy kis mennyiségű viaszt a felületre majd körkörös mozdulatokkal oszlasd el és eredményképpen a fa egészséges csillogásának örülhetsz, akár a kezdetekben.

A bútor tisztítása és a felület száradása után csak oszlasd el a méhviaszt a bútor azon részén melyet szeretnél felújítani, majd szárítsd meg 30 percen keresztül és töröld át tiszta ruhával. Hagyd így legalább 16 órán keresztül. Kérjük kövesd ezeket az utasításokat és a bútorod csillogó és egészséges lesz. Sokkal hidratáltabbá válik és a faanyag minden bizonnyal érezni fogja a törődést.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.