-54%
Akció!

ILLÚZIÓS SZÖNYEG

 

Hozz létre eszméletlen légörvényt a padlódon!

Ügyes mesterembereink a leglenyűgözőbb szőnyeget alkották meg, melyet valaha látott az ipar. Évtizednyi tapasztalat vezetett ehhez a találmányhoz, mely ügyesen ad időtlen mintát az életnek.

Ár: 15.990Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
illusion - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NEM MÉRGEZŐ ÉS SZAGTALAN ANYAG

Ez a szőnyeg puha bársonyos anyagból készült, nem mérgező és szagtalan, érintése puha. Egy tündöklő ragyogás, mely tökéletesen illeszkedik bármilyen lakberendezési stílushoz és eleganciát és melegséget ad bármilyen helyiségnek.

EXTRA CSÚSZÁSMENTES RÉTEG

Ez a puha szőnyeg extra, csúszásmentes réteggel rendelkezik az alján, mely segít, hogy a helyén maradjon fa vagy egyéb anyagú padlón, még a gyerekeknek és háziállatoknak is ellenáll. Ez a bolyhos szőnyeg nagyszerű dekor a gyerekek hálószobájában, az óvodában, az osztályteremben vagy kollégiumban.

AZ ÉRZÉKI CSALÓDÁS BÁRMILYEN SZÖGBŐL MŰKÖDIK!

Ne aggódj afelől, hogy a szőnyeg csak egyetlen szögből néz ki menőnek. A légörvény teljesen reálisnak tűnik, nem számít milyen szögből nézel rá!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.