-50%
Akció!

Insta bőr fixáló szett

Ez a fejlett bőr javító gél lehetővé teszi, hogy könnyen felújítsd a bőrt temagad! Gyorsan javítja az égés nyomokat, lyukakat, repedéseket és vájatokat, amelyek a bőr felületén vannak, hosszan tartóan és hibátlanul. Helyreállítja a repedt kanapéidat és autó üléseidet a tiszta állapotukba. Szerezz profi minőségű helyreállítást anélkül, hogy vagyonokat költenél őrülten drága helyreállító műhelyekben.

Ár: 14.650Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
ILFS - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Feljett bőr javító gél javítja az égés nyomokat, lyukakat, repedéseket és vájatokat gyorsan és hibátlanul anélkül, hogy nyomot hagyna.

Könnyen használható csak vidd fel a javító gélt anélkül, hogy további eszközt használnál.

Tartós anyag, mely hozzátapad a bőrhöz és sosem szakad meg többé Puhává & Csillogóvá teszi a bőrt kiváló minőségű anyagból készült, mely teljeskörű védelmet biztosít a bőr felületén & megelőzi az oxidációt

HOGYAN HASZNÁLD: Vidd fel a javító gélt a bőr felületére, oszlasd el a gélt egyenletesen, használj szárítót vagy várd meg míg a felület teljesen meg nem szárad Fényezd a felületet vagy színezd, igényeidtől függően.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Tekintse meg vagy töltse le az utasításokat az alábbi link használatával:

Letöltés