-50%
Akció!

IDŐKAPSZULA – ANTI OXIDÁCIÓS ÉKSZERDOBOZ

 

Tárold stílusosan a nagyra becsült értékeid!

Őrizd meg biztonságban a nagyra becsült ékszereid ezzel az Időkapszula – Anti oxidációs ékszerdobozzal! A könnyen nyitható keretével és a kiváló elasztikus védőrétegével könnyen belehelyezheted a dolgaidat és megvédheted őket az oxidációtól és a portól. Ez a speciális tároló doboz feldobja az értéktárgyaidat anélkül, hogy károsodást okoznak bennük. Újrahasználható, vízálló és egyedi tervezésű, egyedülálló dekorációs darab mindenki számára!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
time-clip - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ANTI-OXIDÁCIÓS TÁROLÓ DOBOZ

Biztonságban megőrzi és megmutatja a tárgyaidat a tiszta, áttetsző kerete által. Megvédi a tárgyakat a portól és nedvességtől. Tartós ABS és rugalmas védőréteg. Tartós és strapabíró.

JÓ RENDSZEREZŐ

Könnyen bepattintható kerettel rendelkezik. Az áttetsző membránja biztonságosan összezár és megtartja az értéktárgyaid. Hordozd magaddal vagy akaszd fel bárhová. Vízálló és megakadályozza az ékszerek összekuszálódását. Kinyújtható védőréteg, mely hajszárítót használva visszanyeri eredeti formáját.

KÜLÖNBÖZŐ MÉRET

Elérhető négyszögű, szögletes és kerek formában és bármilyen méretű tárgyat tárolhatsz benne. Állvánnyal rendelkezik, melyre kifüggesztheted.

TERMÉKEK SZÉLES TÁRHÁZA

Kitűnő ékszerek, gyűjtemények, emléktárgyak, apró játékok, medálok, érmék, kagylók és egyéb más tárolására.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.